Logg inn

Parterapi i Tromsø

Er det lange ventetider hos terapeuten? Prøv parterapi på nett!

Informasjonsvideo om Parweb

Parterapi på nett

Andreas Løes Narum som står bak Parweb, har lang erfaring som psykolog og parterapeut. Andreas har møtt mange par som har én ting til felles: De burde kommet til parterapi mye tidligere.

 

Derfor utviklet han Parweb slik kan alle få hjelp med det samme, uten å måtte bestille time noe sted.

 

Les mer om Andreas Løes Narum

Prøv parterapi på nett!

Registrer deg gratis her
Prøv ut Parweb og invitér din partner i neste steg

Parweb – relasjonskurs og terapi!

 

Tromsø har et bredt tilbud av parterapi i ulike former, men forstemmende ofte må man vente en god stund før noe blir ledig. I tillegg er det ofte slik at terapeuten synes å holde med én av partene. Fordelen med Parweb er at dere slipper ventetid som ofte kreves før dere slipper til hos parterapeut eller hos en annen type ekteskaps- eller samlivsrådgiver. Tilgangen til innholdet på siden får du med én gang du har registrert deg og valgt en «sti». Dere kan velge blant mange såkalt ”gule” og ”røde” stier. Dere velger en dere liker og tar det derifra.

 

Et trygt og givende parforhold krever tid og kontinuerlig arbeid. Parweb består av en gjennomarbeidet rekke av tester, øvelser og samtaler som er i tråd med hva forskningen sier er riktig og viktig å gjøre i parforhold. Målet er å oppnå en bedre relasjon med din partner og et bedre liv.

 

Parweb er et lett tilgjengelig for par som gjerne vil ta sin relasjon på alvor. Dere får instruksjonsvideoer til samtaler dere gjennomfører selv.

  • Gjør parforholdet tryggere
  • Sikkert og anonymt
  • Uten forpliktelser

Når du kjøper Parweb, får du og din partner tilgang og kan bruke den tiden dere ønsker til å jobbe dere gjennom viktige temaer for parforholdet. Ingen ekstra kostnader, ingen tidsfrister. Bruk Parweb der det måtte passe deg og din parter aller best – enten på mobiltelefon, nettbrett eller PC.

 

De som velger rød sti, begynner umiddelbart å jobbe med de mest aktuelle spørsmålene fra den krisen de er i. De som velger gul sti, kan bruke mer tid på temaer som de velger selv.

 

Tromsø er en folkerik kommune. På grunn av byens historie som utelivsby, handelsby og startplass for ulike ekspedisjoner har Tromsø fått kallenavnene ”Nordens Paris”og ”Porten til ishavet”.