Logg inn

Les mer om våre produkter

De gule stiene hjelper dere med å forbedre forholdet og fjerne dårlige vaner

Rød sti – for par i krise

Se informasjonsvideo om gul sti

Gul sti – hvordan forbedre forholdet

Par som har vært sammen en stund, har ofte faste ting de er uenige om – eller de er uenige på den samme, forutsigbare måten. Det kan være gode perioder også, men likevel kan det kjennes som et mønster at partneren misforstår eller ikke gjør nok for parforholdet.

 

Slike mønstre er vanlige i relasjoner, og det finnes mange gode måter å komme ut av dem på. Det handler om å kjenne igjen og endre slike mønstre. I tillegg handler flere stier om å etablere gode vaner i relasjonen eller om å fjerne de dårlige.

 

De gul stiene er samlivsveiledning for par som ønsker å forbedre forholdet!

Se informasjonsvideo om rød sti

Rød sti – for par i krise

Det er to typer røde stier. Én for par som sliter med snakke sammen, og én for par som har opplevd utroskap. Når relasjonen er preget av kritikk og beskyldninger og kanskje ordene separasjon eller skilsmisse har vært nevnt, er det på tide å gjøre noe hvis man vil redde forholdet.

 

På de røde stiene får dere holdepunkter som kan hjelpe dere videre. Det finnes ingen enkle løsninger for å reparere dårlig kommunikasjon eller utroskap men hvis begge vil, er det mulig å finne tilbake til hverandre og til en trygg hverdag.

 

Parweb er profesjonell parterapi på nett!

Ønsker du å gi bort et gavekort på Parweb?

Dersom du ønsker å kjøpe et gavekort på Parweb for å gi bort, finnes det mulighet for det. Du kan velge mellom å kjøpe gavekort for gul sti eller for rød sti.