Logg inn

Samlivsveiledning som passer for alle par

Prøv Parweb!

Parweb gir veiledning 

Man trenger ikke å ha store problemer for å bruke samlivsveiledning. Alle parforhold trenger jevnlig service for å holde kjærligheten vedlike.

Forebyggende parterapi fører til en ny trygghet i forholdet, som bidrar til at både relasjonen og dere selv utvikles!

Parweb inneholder 11 ulike relasjonsstier som hjelper dere med å forbedre forholdet og fjerne uvaner (les mer nedenfor)

Våre kunder om Parweb

”Hei dere! Takk for en super parterapi side. Flott tiltak som i grunn alle par har godt av å gå igjennom sammen!”

”Ellers er vi etter første sti svært fornøyd med opplegget. Vi følger vi får mye igjen for dette og kommer til å fortsette på opplegget hele veien ut”

“Vi har fått veldig god hjelp og synes dette var veldig lærerikt og en behagelig måte å gjøre det på.

Tusen takk”

“Spesielt nyttig å se på ulikhetene i personlighetene med nysgjerrighet og respekt – istedenfor som et minefelt med konflikter”

Tema for de gule relasjonsstiene

Alle stiene starter med en video. Etter hver video får dere øvelser om hva dere skal snakke om. Stiene kan gjennomføres i valgfri rekkefølge. Du kan også begynne på egen hånd. Se alle instruksjonsvideoer og øvelser for å få en bedre forståelse av deg selv og av deres relasjon

 

Verdifulle øvelser for alle parforhold

Etablér gode ritualer – Om å etablere gode vaner som beskytter parforholdet 

Uvaner – Hvilke uvaner er det vanlig å ha i parforhold, og hvilke uvaner oppleves sterkest for dere? Bruk disse samtalene til å få mer kontroll over noen uvaner dere har.

Snakk mer om sex – Lær dere å sette ord på hva dere liker. 3 samtaler om sex og én om å ha fysisk kontakt uten å ha sex.

Fortid og fremtid – Hva dere kommer fra og hvor dere skal. Gjennom samtaler om fortid, nåtid og fremtid får dere satt ord på hvordan historien deres påvirker forholdet.

Kom hverandre i møte – Veien til gode vaner. Hva kjennetegner hverdagen til par som har det bra sammen? Finn ut av det gjennom samtaler om gode vaner.

 

Lær mer om personlighet og følelsers betydning for parforhold

Lær mer om følelser – Bli bevisst på dine egne og partnerens følelser. Hvordan regulerer dere hverandres følelser? Lær å sette ord på hva som skjer når du føler noe.

Personlighet (kortversjon) – Fem samtaler om personlighet og ulikheter i personlighet

Personlighet (langversjon) -Ti samtaler om de mest fremtredende personlighetstrekkene. Hvordan takler dere ulikheter i personlighet?

 

Hjelp til å løse opp i vanlige kranglemønstre

Husarbeid – Få orden på hvordan dere rydder. Dette handler om hvordan dere organiserer hjemmet deres. Hvem av dere er mest ryddig, og hvordan snakker dere om ulikheten?

Vanlige kranglemønstre – Finn veien vekk fra kranglemønstre. Hva skjer når dere krangler? Lær mer om hvorfor dere havner i samme kranglemønster gang på gang.

Krangling og reaksjoner – Hva gjør folk når de krangler, og hva kan du gjøre for å kontrollere egne reaksjoner?

Prøv samlivsveiledning på nett! 

Registrer deg gratis her
Investér i et tryggere parforhold – prøv Parweb!