Logg inn

Gjør som flere hundre andre norske par

Bruk Parweb for å vedlikeholde relasjonen!

Forebyggende parterapi ​

Man trenger virkelig ikke å ha store problemer for å bruke parterapi. Forebyggende parterapi kan være en måte å lære å komme mye nærmere hverandre. Dette igjen fører til en ny trygghet i forholdet, som bidrar til at både relasjonen og dere selv utvikler dere.

Velg blant 12 relasjonsstier og 1 alenesti som hjelper dere med å forbedre forholdet. Alle stiene starter med en video. Etter hver video får dere en øvelse med stikkord om hva dere skal snakke om. 

Relasjonsstier

 

Alenesti

På denne alenestien får du personlighetsrapport, gode råd og større innsikt om parforhold

Kom hverandre i møte
Veien til gode vaner: Hva kjennetegner hverdagen til par som har det bra sammen? Finn ut av det gjennom to samtaler om fire gode vaner.

 

Partilfredshet 

Hva skal til for at du er tilfreds i parforholdet? Hva er viktig for din partner? Her får dere nye perspektiver på partilfredshet.

 

Krangling og reaksjoner

Hva gjør folk når de krangler, og hva kan du gjøre for å kontrollere egne reaksjoner? Finn ut mer gjennom fire samtaler om krangling.

 

Husarbeid

Få orden på hvordan dere rydder. Dette er en sti som handler om hvordan dere organiserer hjemmet deres. Hvem av dere er mest ryddig, og hvordan snakker dere om ulikheten?

 

Snakk mer om sex

Lær dere å sette ord på hva dere liker. Her får dere tre samtaler om sex og én om å ha fysisk kontakt uten å ha sex.

 

Uvaner

Hvilke uvaner er det vanlig å ha i parforhold, og hvilke uvaner oppleves sterkest for dere? Bruk disse to samtalene til å få mer kontroll over noen uvaner dere har.

 

Fortid og fremtid

Dette er en sti som handler om hva dere kommer fra og hvor dere skal. Gjennom tre samtaler om fortid, nåtid og fremtid får dere satt ord på hvordan historien deres påvirker forholdet.

 

Vanlige kranglemønstre

Finn veien vekk fra kranglemønstre. Hva skjer når dere krangler? Lær mer om hvorfor dere havner i samme kranglemønster gang på gang.

 

Personlighet (kortversjon)

Lær mer om personlighetens betydning for parforhold. Fem samtaler om personlighet.

 

Personlighet (langversjon) 

Lær mer om personlighetens betydning for parforhold. Hvordan takler dere ulikheter i personlighet? Ti samtaler om de mest fremtredende personlighetstrekkene.

 

Gode ritualer

Om å etablere gode vaner som beskytter parforholdet.

 

Lær mer om følelser

Bli bevisst på dine egne og partnerens følelser. Hvordan regulerer dere hverandres følelser? Lær å sette ord på hva som skjer når du føler noe.

Våre kunder om Parweb

“Hei dere! Takk for en super parterapi side. Flott tiltak som i grunn alle par har godt av å gå igjennom sammen!”

“Ellers er vi etter første sti svært fornøyd med opplegget. Vi følger vi får mye igjen for dette og kommer til å fortsette på opplegget hele veien ut”

“Vi har fått veldig god hjelp og synes dette var veldig lærerikt og en behagelig måte å gjøre det på.

Tusen takk”

“Parweb.no var til stor nytte for oss når krisen var et faktum!

Vi er fremdeles kjærester”

Prøv samlivsveiledning på nett! 

Registrer deg gratis her
Investér i et tryggere parforhold – prøv Parweb!