Logg inn
 1. Hvordan virker Parweb?

  Parweb tilbyr instruksjonsvideoer til samtaler dere selv gjennomfører. Dere lærer velprøvde, faglig solide teknikker som kan gjøre parforholdet tryggere.
  Parweb er bygget opp av det vi har kalt for «stier» med ulikt innhold. Alle samtalene dere skal gjennomføre i stien dere har valgt, starter med en video. Etter hver video, får dere en tekst med stikkord om hva dere skal snakke om. Når dere har gjennomført en samtale, kan dere skrive egne notater for å holde orden på hva dere har snakket om. Dette gjøres i en såkalt Parlogg. Kjernen i Parweb er altså samtalene og den tiden dere bruker sammen. Stiene kan inneholde mellom to og ti samtaler.

 2. Hva koster Parweb?

  Man betaler kun én avgift som par. Betaling kan gjøres med kort.

  Løpende månedsabonnement 

  Tilgang till alle de gule stiene, 289,- per mnd. De røde stiene, 499,- per mnd.

  Priser med 6 mnd bindingtid

  Tilgang till alle de gule stiene, 219,- per mnd. De røde stiene, 349,- per mnd.

  Timebestilling + Valgfri sti på Parweb

  I prisen 1 495,- inngår valgfri sti på Parweb i 1 mnd.

 3. Hvor lenge har vi tilgang til Parweb etter at vi har betalt?

  Månedsabonnement løper månedsvis uten bindingstid, og kan avsluttes når som helst. Dere full tilgang så lenge dere betaler det månedlige beløpet.

 4. Er det bindingstid om vi velger månedsabonnement?

  Nei – dersom dere velger løpende månedsabonnement på Parweb kan dere si det opp når som helst, uten bindingstid. Det betyr at det ikke blir trukket noe beløp påfølgende måned, men den måneden som er påbegynt, får du ikke tilbake pengene for. Da fortsetter tilgangen til det har gått 30 dager siden betaling.

   

 5. Ønsker du å gi bort et gavekort på Parweb?

  Dersom du ønsker å kjøpe et gavekort på Parweb for å gi bort, finnes det mulighet for det. Du kan velge mellom å kjøpe gavekort for gul sti eller for rød sti.

  Se informasjon om hvordan du kjøper gavekort her

   

 6. Hvordan avslutter eller pauser vi våres abonnement?

  Du kan selv avslutte eller sette ditt abonnement på pause på din egen ”Profilside” inne på Parweb.

  Hvis dere senere skulle ønske å begynne å bruke Parweb igjen, kan du bare starte opp abonnementet på nytt.

 7. Er jeg anonym når jeg bruker Parweb?

  Vi ber om så lite informasjon som mulig: fornavn/kallenavn,  kjønn, alder og e-postadresse.  Vi gir ikke ut e-postadressen din til noen tredjepart. Den bruker vi bare til å kommunisere med deg. Denne informasjonen beskytter vi ved å kjøpe brannmurer med god industristandard.

  Alt som skrives i Parloggen blir kryptert. Det betyr at ingen ansatte i Parweb AS eller tredjeparter kan lese dette uten at du godkjenner at vi dekrypterer det.

  Betalingsinformasjonen blir ikke lagret hos Parweb, men bak brannmurer hos betalingsformidleren Payex / Vipps.

  Les mer om brukervilkår og personvernerklæring.

 8. Kan parterapi online fungere like bra som vanlig terapi?

  Det er ikke etisk uproblematisk å tilby en online tjeneste som terapeutisk verktøy. I flere av videoene understrekes det også at det kan være nødvendig å søke profesjonell hjelp utenfor Parweb. Vår tjeneste er ikke ment for parforhold hvor det er alvorlige problemer med for eksempel rus eller vold.
  Utgangspunktet er at de parene som velger Parweb, vil bruke denne tjenesten fordi de ønsker å gjøre noe med sin relasjon. Kanskje har de ikke tid eller lyst til å oppsøke en psykolog eller parterapeut, eller de synes det blir for kostbart per time. Vi håper at Parweb vil gjøre at det store flertall av par som av ulike årsaker ikke oppsøker faglig hjelp, likevel kan få glede og nytte av den massive forskningen som finnes om par og partilfredshet.

 9. Hvor lenge har Parweb eksistert?

  Parweb er utviklet over mange år, men har vært på nett og hjulpet par siden 2015. Flere tusen norske par har investert tid i sine parforhold via Parweb.

 10. Passer Parweb for likekjønnede par?

  Ja. Alle som er i en nær, romantisk relasjon kan bruke Parweb. Menneskelig nærhet i romantiske relasjoner er kjennetegnet av helt generelle mekanismer nesten alle kan kjenne seg igjen i.

 11. Is Parweb available in english?

  Yes, in english we use the brand Remainly

  You can find the same services at remainly.com.

 12. Finns Parweb på svenska?

  Ja, under varumärket Remainly

  Du hittar samma innehåll som på Parweb på remainly.se

 13. Er sitatene på startsiden uttalelser fra ekte personer?

  Ja, men navnene er byttet ut og bildene er illustrasjonsbilder.

 14. Hva er personlighet og Big Five-modellen?

 15. Hva hvis jeg er uenig i personlighets rapporten?

  Hvis du er uenig i en av rapportene du har fått om partilfredshet eller personlighet hjelper vi deg gjerne. Les mer om dette her.