Logg inn

Parterapi i Trondheim

Lange køer hos terapeutene?
Parweb er tilgjengelig der du trenger det!

Parweb – parterapi online!

 

Norges tredje mest folkerike kommune har et bredt tilbud av parterapi i ulike former, men med Parweb slipper man ventetiden man vanligvis opplever når man booker en tid hos parterapeut eller hos en annen type familierådgivning.

 

Parweb tilbyr en tjeneste som kan benyttes frem der det måtte passe best – enten i mobiltelefonen, nettbrettet eller PCen.

 

Dere betaler for et produkt eller for et abonnement og får umiddelbart tilgang slik at dere kan bruke den tiden det krever for å jobbe seg gjennom problemene i parforholdet.

 

 

Prøv samlivsterapi på nett!

Begynn her
Investér i et tryggere parforhold nå – prøv Parweb!
Nidarosdomen i Trondheim

Med en befolkning på ca 195 000 er Trondheim Norges tredje største by. Det brede spektret av ting å gjøre her kan delvis tilskrives byens studenter, som utgjør rundt 30 000. Studentene setter sitt preg på byen både ved å arrangere mye selv, og ved å delta i byens varierte kultur- og aktivitetstilbud.

 

Trondheim har flere attraksjoner som hvert år er blant de best besøkte i Trøndelag. Nidarosdomen midt i sentrum er et imponerende skue. Katedralens og Olav den helliges historie gjør den også til et av de mest populære pilegrimsmålene i Europa.