Logg inn

Parterapi i Trondheim

Lange køer hos terapeutene?
Parweb er tilgjengelig der du trenger det!

Informasjonsvideo om Parweb

Parterapi på nett

Andreas Løes Narum som står bak Parweb, har lang erfaring som psykolog og parterapeut. Andreas har møtt mange par som har én ting til felles: De burde kommet til parterapi mye tidligere.

 

Derfor utviklet han Parweb – parterapi på nett – slik kan alle få hjelp med det samme, uten å måtte bestille time noe sted.

 

Les mer om Andreas Løes Narum

Prøv parterapi på nett nå!

Registrer deg gratis her
Registrer deg her

Parweb – parterapi online!

 

Trondheim har et bredt tilbud av parterapi i ulike former, men  ofte må man vente en god stund før noe blir ledig. I tillegg kan det ofte være slik at terapeuten synes å holde med én av partene. Fordelen med Parweb er at dere slipper ventetid som ofte kreves før dere slipper til hos parterapeut eller hos en annen type ekteskaps- eller samlivsrådgiver. Tilgangen til innholdet på siden får du med én gang du har registrert deg og valgt en «sti». Dere kan velge blant mange såkalt ”gule” og ”røde” stier. Dere velger en dere liker og tar det derifra.

Et trygt og givende parforhold krever tid og kontinuerlig arbeid. Parweb består av en gjennomarbeidet rekke av tester, øvelser og samtaler som er i tråd med hva forskningen sier er riktig og viktig å gjøre i parforhold. Målet er å oppnå en bedre relasjon med din partner og et bedre liv.

 

Parweb er lett tilgjengelig for par som gjerne vil ta sin relasjon på alvor. Dere får instruksjonsvideoer til samtaler dere gjennomfører selv.

  • Gjør parforholdet tryggere
  • Sikkert og anonymt
  • Uten forpliktelser

Bruk Parweb der det måtte passe deg og din parter aller best – enten på mobiltelefon, nettbrett eller PC!

Når du kjøper Parweb, får du og din partner tilgang til det terapeutiske materialet på siden, og dere bruker den tiden dere selv trenger for å jobbe dere gjennom viktige temaer for parforholdet. Ingen ekstra kostnader, ingen tidsfrister.

 

De som velger rød sti, begynner umiddelbart å jobbe med de mest aktuelle spørsmålene fra den krisen de er i. De som velger gul sti, kan velge blant mange stier som handler om de vanligste tingene som er bra for par eller som par sliter med. De to personlighetsstiene begynner med en personlighetstest og en rapport om deg. Deretter inviterer du din partner før dere får en felles matchingrapport med råd om hvordan dere kan vise større forståelse for hverandres personlighet.

 

Prøv samlivsterapi på nett!

Registrer deg gratis her
Investér i et tryggere parforhold nå – prøv Parweb!
Nidarosdomen i Trondheim

Trondheim er Norges tredje største by. Det brede spektret av ting å gjøre her kan delvis tilskrives byens studenter, som utgjør rundt 30 000 personer. Studentene setter sitt preg på byen både ved å arrangere mye selv, og ved å delta i byens varierte kultur- og aktivitetstilbud.

 

Trondheim har flere attraksjoner som hvert år er blant de best besøkte i Trøndelag. Nidarosdomen midt i sentrum er et vel verdt et besøk. Katedralens og Olav den helliges historie har gjort Nidarosdomen til et av de mest populære pilegrimsmålene i Europa.