Logg inn

Parterapi i Stavanger

Ønsker du hjelp til et bedre parforhold?

Parweb – parterapi online!

 

Oljehovedstaden i Norge, Stavanger, har et bredt tilbud av parterapi i ulike former, men forstemmende ofte må man vente en god stund før noe blir ledig. I tillegg er det ofte slik at terapeuten synes å holde med én av partene. Fordelen med Parweb er at man slipper ventetid som ofte kreves før man slipper til hos parterapeut eller hos en annen type ekteskapsrådgivnings eller samlivsrådgivning. Tilgangen til innholdet på siden får du med én gang du har registrert deg og valgt en «sti». Dere kan velge blant mange såkalt “gule” og “røde” stier. Dere velger en dere liker og tar det derifra.

Et trygt og givende parforhold krever tid og kontinuerlig arbeid. Parweb består av en gjennomarbeidet rekke av tester, øvelser og samtaler som er i tråd med hva forskningen sier er riktig og viktig å gjøre i parforhold. Målet er å oppnå en bedre relasjon med din partner og et bedre liv.

 

Parweb tilbyr en stabil, moderne og tilgjengelig onlinetjeneste som du og din partner kan ta frem hvor og når som helst, der det måtte passe dere – enten det skulle være på bussen i mobiltelefonen, på lunsjen med nettbrettet eller hjemme i PC-en.

 

Personlighetsstiene begynner med en personlighetstest og en rapport om deg. Deretter inviterer du din partner før dere får en felles matchingrapport. De som velger rød sti, begynner umiddelbart å jobbe med de mest aktuelle spørsmålene fra den krisen de er i. De som velger gul sti, kan bruke mer tid på likhet og ulikhet i personlighet eller på hva som skal til for å gjøre det tryggere i parforholdet.

 

Stiene har ulikt innhold, men alle samtalene dere skal gjennomføre i stien dere har valgt, starter med en video. Etter hver video får dere en tekst som minner dere på hva samtalen skal inneholde. Når dere har gjennomført en samtale, må dere skrive stikkord i en “Parlogg” hvor dere holder orden på hva dere har snakket om. Kjernen i Parweb er altså de samtalene og den tiden dere bruker sammen.

Stiene inneholder mellom ti og tyve samtaler, avhengig av hvilken sti dere har valgt. Det ligger mye arbeid bak innholdet og rekkefølgen i disse samtalene. Hvis dere er villige til å bruke denne tiden i hverandres selskap, øker dere sjansene betydelig for å få et tryggere parforhold og et bedre liv.

 

Dere betaler for ett produkt eller dere kan også få alle produktene på den gule stien for kr 189,- i måneden.

Deretter bruker dere den tiden dere selv trenger for å jobbe dere gjennom de problemene dere måtte ha i parforholdet. Det er ingen ekstra kostnader ut over engangskostnaden for valgt «sti» og gode tidsfrister å holde for paret da tilgangen er begrenset til 12 måneder eller så lenge abonnementet varer.

Ønsker du hjelp til et bedre parforhold? – prøv Parweb

Begynn her
Investér i et tryggere parforhold – prøv Parweb!

Med sine nærmere 250 000 innbyggere er Stavanger rangert som Norges tredje største byområde. Stavanger er et sentrum for oljeindustrien i Norge og en av Europas energihovedsteder.
Gladmatfestivalen arrangeres også hvert år og fra 2013 til 2015 var Stavanger vertskap for Spellemannsprisen.