Logg inn

Parterapi i Oslo

Lang ventetid hos parterapeuten?
Parweb tilbyr parterapi på nett!

Informasjonsvideo om Parweb

Parterapi på nett

Andreas Løes Narum som står bak Parweb, har lang erfaring som psykolog og parterapeut. Andreas har møtt mange par som har én ting til felles: De burde kommet til parterapi mye tidligere.

 

Derfor utviklet han Parweb – parterapi på nett – slik kan alle få hjelp med det samme, uten å måtte bestille time noe sted.

 

Les mer om Andreas Løes Narum

Prøv parterapi på nett!

Registrer deg gratis her
Registrer deg og invitér din partner i neste steg

Parweb – relasjonskurs og parterapi på nett!

 

Oslo har et bredt tilbud av parterapi i ulike former. Fordelen med Parweb er at man slipper ventetid. Det er vanligvis mange dagers eller ukers ventetid når man bestiller hos parterapeut eller hos en annen type ekteskapsrådgivning eller samlivsrådgivning. På Parweb får dere tilgang til videoene og øvelsene straks dere har registrert dere og valgt en ”sti”. En ”sti” er det vi kaller produktene våre. De består av flere videoer og samtaleøvelser dere følger i en bestemt rekkefølge. Ved å følge denne stien, kan dere få hjelp til å finne konstruktive måter å løse problemene i parforholdet på.

 

En trygg og givende parrelasjon krever tid og kontinuerlig arbeid. Parweb består av tester, øvelser og samtaler som tar hensyn til hva forskningen sier er riktig og viktig å gjøre i parforhold. Målet er å oppnå en bedre relasjon med din partner og et bedre liv.

 

Parweb er et lett tilgjengelig for par som gjerne vil ta sin relasjon på alvor. Dere får instruksjonsvideoer til samtaler dere gjennomfører selv.

  • Gjør parforholdet tryggere
  • Sikkert og anonymt
  • Uten forpliktelser

Når du kjøper Parweb, får du og din partner tilgang og kan bruke den tiden dere ønsker til å jobbe dere gjennom viktige temaer for parforholdet. Ingen ekstra kostnader, ingen tidsfrister. Bruk Parweb der det måtte passe deg og din parter aller best – enten på mobiltelefon, nettbrett eller PC.

 

De som velger rød sti, begynner umiddelbart å jobbe med de mest brennende spørsmålene i den krisen de er i. De som velger gul sti, kan velge om de skal bruke mer tid på å lære om hverandres personlighet eller på andre ting som skal til for å gjøre det tryggere i parforholdet så som sex, husarbeid eller å bli kvitt krangling.

 

Stiene har ulikt innhold, men alle samtalene dere skal gjennomføre i stien dere har valgt, starter med en video. Etter hver video får dere en øvelsestekst som minner dere på hva samtalen skal inneholde. Når dere har gjennomført en samtale, kan dere skrive stikkord i en såkalt ”Parlogg” hvor dere holder orden på hva dere har snakket om. Kjernen i Parweb er altså de samtalene og den tiden dere bruker sammen. Stiene inneholder mellom to og ti samtaler avhengig av hvilken sti dere har valgt.

 

Det ligger mye arbeid bak innholdet og rekkefølgen i disse samtalene. Hvis dere er villige til å bruke denne tiden i hverandres selskap, øker dere sjansene betydelig for å få et tryggere parforhold og et bedre liv.

 

Oslo ligger lengst inn i Oslofjorden. Her finner du Operahuset som de siste årene har hatt over 10 millioner besøkende, yrende urbant byliv og Vigelandsparken i Frognerparken som har mer enn 200 skulpturer av granitt, bronse og smijern!

 

Du kan også finne de fleste former for samlivsrådgivning: klassisk parterapi i mange former, emosjonelt fokusert terapi, gestaltterapi. Valgmulighetene er store og skulle terapien gå riktig dårlig, er det et stort antall skilsmisseadvokater å få tak i, men prøv heller Parweb først.