Logg inn

Parterapi i Lillestrøm

Ønsker du parterapi til en gunstig pris?

Parweb – relasjonskurs og terapi!

Lillestrøm har et godt tilbud av parterapi i ulike former, men  ofte må man vente en god stund før noe blir ledig. I tillegg er det mange som opplever at terapeuten holder med én av partene. Fordelen med Parweb er at dere slipper ventetid som ofte kreves før dere slipper til hos parterapeut eller hos en annen type ekteskaps- eller samlivsrådgiver. Tilgangen til innholdet på siden får du med én gang du har registrert deg og valgt en «sti». Dere kan velge blant mange såkalt ”gule” og ”røde” stier. Dere velger en dere liker og tar det derifra.

 

Parweb er et lett tilgjengelig for par som gjerne vil ta sin relasjon på alvor. Dere får instruksjonsvideoer til samtaler dere gjennomfører selv.

Et trygt og givende parforhold krever tid og kontinuerlig arbeid. Parweb består av en gjennomarbeidet rekke av tester, øvelser og samtaler som er i tråd med hva forskningen sier er riktig og viktig å gjøre i parforhold. Målet er å oppnå en bedre relasjon med din partner og et bedre liv.

 

Stiene har ulikt innhold, men alle samtalene dere skal gjennomføre i stien dere har valgt, starter med en video. Etter hver video får dere en tekst som minner dere på hva samtalen skal inneholde. Kjernen i Parweb er altså samtalene og den tiden dere bruker sammen.

Slik fungerer det:
  • Dere velger et produkt som er relevant for dere

  • Dere ser en instruksjonsvideo om hva dere skal snakke om

  • Dere gjennomfører samtalene når det passer for dere
Registrer deg gratis her

Lillestrøm er en kommune i Nedre Romerike i Viken. Kommunen ble dannet 1. januar 2020 ved sammenslåing av Fet, Skedsmo og Sørum kommuner. Kommunen har navn etter det største tettstedet i kommunen, stasjonsbyen Lillestrøm.

Med 88 000 innbyggere, er Lillestrøm den 4. største kommunen i Viken.