Logg inn

Lang ventetid hos parterapeuten?

Parwebs relasjonskurs og terapi er der når du trenger dem

Parweb – samlivskurs og parterapi online!

 

Parterapi på nett er et ganske nytt konsept. De fleste forbinder dette med å avtale å ha videokonferanse med en parterapeut. På Parweb kan dere komme igang med det samme, uten å måtte bestille time. En erfaring Andreas Løes Narum ofte har gjort seg i rollen som psykolog og parterapeut, er at folk kvier seg for mange ting når det gjelder å søke hjelp. Dørstokkmila for å søke hjelp har mange hindre på veien.

 

Det første hinderet handler om å innse at det er mulig å få en mye bedre hverdag ved å endre noen vaner og rutiner i parforholdet. Dette er det mange som ikke vet om. Det neste hinderet handler om å si til sin partner at “Kanskje vi skulle prøvd å få hjelp til å løse det problemet vi har? Kanskje vi skulle prøvd parterapi?”  I tusenvis av par er dette så vanskelig å si at de foretrekker å leve med sine utfordringer i år etter år. Neste hinder er å finne en terapeut og finne ledig time som passer for alle tre. Mange har lange ventelister og mange par har travle hverdager. Når man så endelig møter opp til parterapi, opplever én av partene at parterapeuten tar parti eller ikke forstår problemet. De fleste mister da motet og orker ikke å lete etter enda en psykolog eller terapeut. De avskriver parterapi som for ressurskrevende og lever videre med de utfordringene de har.

 

På Parweb får dere hjelp med det samme. Alle par burde hatt en runde med parterapi årlig. Biler trenger årlig service og parforhold er mye viktigere og mer komplekse enn biler. Par som venter for lenge med å rydde opp i dårlige vaner eller kommunikasjonsmønstre, har en mye lengre vei å gå enn de som øver på å komme hverandre i møte. Det er ikke noe mystisk på Parweb. Dere får vite hva forskningen om parforhold har etablert som helt selvsagte ting alle par bør gjøre mer og mindre av og dere får hjelp til å sette ord på noen av ulikhetene dere imellom.

Prøv Parweb nå!

Begynn her
Investér i et tryggere parforhold – prøv Parweb!
Fredrikstad

Ved utløpet av Glomma finner man Østfolds største by, Fredrikstad. Norges første renessanseby med gater anlagt i et regelmessig mønster.