Logg inn
Informasjonsvideo om Parweb

Parterapi på nett

Andreas Løes Narum som står bak Parweb, har lang erfaring som psykolog og parterapeut. Andreas har møtt mange par som har én ting til felles: De burde kommet til parterapi mye tidligere.

 

Derfor utviklet han Parweb – parterapi på nett – slik kan alle få hjelp med det samme, uten å måtte bestille time noe sted.

 

Les mer om Andreas Løes Narum

Prøv Parweb – parterapi på nett!

Registrer deg gratis her
Registrer deg og invitér din partner i neste steg

Parweb – parterapi og samlivskurs på nett!

 

Fordelen med Parweb er at man slipper ventetiden som ofte oppleves lang når man booker en tid hos parterapeut eller hos en annen type ekteskapsrådgivning eller samlivsrådgivning. På Parweb får dere raskt tilgang til de samtalene dere har k

Stiene inneholder mellom 3 og 15 samtaler, avhengig av hvilken sti dere har valgt. Det ligger mye arbeid bak innholdet og rekkefølgen i disse samtalene. Hvis dere er villig til å bruke denne tiden i hverandres selskap, øker dere sjansene betydelig for å få et tryggere parforhold og et bedre liv.

Utsikt fra Ramsåsen

Bærum er en kommune i Viken fylke. Bærum har landets høyeste gjennomsnittlige inntekts- og utdannelsesnivå. Ifølge skattelistene har Bærum landets høyeste prosentvise andel av millionærer med 20,03 % av innbyggerne.