Logg inn

Les mer om Parweb

og psykologen bak tjenesten – Andreas Løes Narum

Andreas Løes Narum som står bak Parweb, har lang erfaring som psykolog og parterapeut. Han har deltatt som ekspert i flere TV-produksjoner på NRK1, blant annet “Bør de gifte seg” og “Test Kjærligheten“. Andreas er også organisasjonspsykolog i tillegg til at han jobber med klienter.

 

Som parterapeut har Andreas møtt mange par som har én ting til felles: De burde kommet til terapi mye tidligere. Hadde de gjort det, ville det vært mye lettere å få til en fin hverdag. Nesten alle par synes dørstokkmila for å komme seg til rådgivning er altfor lang. Derfor utviklet han Parweb med videoer om det de fleste par sliter med. Slik kan alle få hjelp med det samme, uten å måtte bestille time noe sted.

 

“Som psykolog ligger det mitt hjerte nært å øke partilfredshet og bedrive folkeopplysning, ikke bare for de parene jeg jobber med, men for par i hele landet. Jeg ønsker å nå frem med budskapet om at gode parforhold ikke blir til av seg selv. Det å oppnå et godt parforhold krever vedvarende innsats, og ofte er det bare små endringer som skal til før man får det mye bedre”

PRESSEMELDING  – 21. januar 2019
Ny norsk tjeneste gir håp for dem som vil forbedre parforholdet sitt!
Parweb pressemelding

Pressebilder av Andreas Løes Narum som fritt kan lastes ned; (fotograf Klaudia Lech)

Logo:
PARWEB_LOGO.ai (høyoppløst)
PARWEB_LOGO.eps (høyoppløst)
PARWEB_LOGO.svg (høyoppløst)
PARWEB_LOGO-LARGE.png (ej høyoppløst)

"Bør de gifte seg" fra 2014

Andreas L. Narum i NRKs serie “Bør de gifte seg” 

Prøv parterapi uten å bestille time!

Registrer deg gratis her
Prøv ut Parweb og invitér din partner i neste steg